İçeriğe geç

Alo Dünya 1 Saat Ne Kadar

Alo Dünya 1 saat hangi ülkeleri kapsıyor?

Pakete dahil olan ülkeler; ABD, Kanada, Afganistan, Almanya, Andorra, Angola, Angulia, Antigua, Arjantin, Arnavutluk, Aruba, Ascension, Avustralya, Avusturya, Bahamalar, Bahreyn, Bangladeş, Barbados, Belarus, Belçika, Belize, Benin, Bermuda, Birleşik Arap Emirlikleri (Abu Dabi, Dubai, Acman, Füceyre, Ra’s al-Khaimah, …

Turkcell Alo Dünya Paketi Nasıl Yapılır?

25 Nisan 2024 tarihinden itibaren Alo Dünya Paketi aylık paket ücreti 30 TL olacaktır. 24.11.

Turkcell Alo Dünya 3 saat nereleri arar?

Polinezya, Gabon, Gambiya, Gine, Gine-Bissau, Grönland, Guadeloupe, Honduras, Jamaika, Irak, Karadağ, Güney Kıbrıs, Gürcistan, KKTC.

Turkcell yurtdışı arama ücreti ne kadar?

Türkiye’den uluslararası arama ücretiÜlke gruplarıMobil aramalarSabit hat aramalarıBatı Avrupa7,5 TL / DK7,5 TL / DKODoğu Avrupa, Kuzey Amerika ve BDT7,5 TL / DK7,5 TL / DKTC5 TL / DK5 TL / DKDiğer12 TL / DK12 TL / DK

Kıbrıs’ı aramak kaç TL?

Uluslararası faturalı aramalar ve standart tarifelerSabit hatlara/mobile (TL/dk.)Orta Doğu14,00Diğer22,00K.K.T.R.7,50Türkiye’den yurtdışına gönderilen SMS4.

Yurt dışını aramak kaç TL Vodafone?

Yurt dışı standart ücretlerGeçerli ülkelerArama ve makbuz alma (TL/DK)İnternet (TL/MB)Tüm ülkeler17.017.0200 Her Şey Dahil Pass’ın geçerli olduğu ülke*17.0Her 500 MB internet 169 TL olarak ücretlendirilir.

Turkcell yurtdışı günlük kaç TL?

Ücretsiz günler bittikten sonra yurtdışında geçerli Advantage tarifesi için günlük 250 TL, yurtdışında geçerli Extra tarifesi için günlük 350 TL ödeme yapılacaktır. Fiyatlara KDV ve GST dahildir. Vergiler hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayın.

Turkcell Dünya paketi ne kadar?

Turkcell Alo World 1 Saat Paketi. Alo World 1 Saat Paketi ile yurtdışındaki yakınlarınızı sadece 240 TL karşılığında 1 saat arayabilirsiniz. Ayrıca 1 ay geçerliliği olan paketinizde mobil ve sabit hat ayrımı yoktur. Tüm mobil ve sabit hat operatörlerine yapılan aramalarda geçerlidir.

Turkcell yurt dışı paketleri hangi ülkelerde geçerli?

Bölge 6 ülkeleri: Andorra, Birleşik Arap Emirlikleri, Belarus, Cebelitarık, Estonya, Fas, Filipinler, Filistin, Hırvatistan, İran, İzlanda, Katar, Kırgızistan, Libya, Lübnan, Monako, San Marino, Lihtenştayn, Slovenya, Suriye, Tayland, Umman.

Vodafone 23 ülke hangisi?

Vodafone Red ile Kıbrıs dahil 23 ülkeyi ücretsiz arayabileceğiniz her şey dahil dakikalarınız var.

Alo Asya 30 dk Turkcell hangi ülkeler?

Alo Asya Özel 30 dakikalık paket ile Afganistan, BAE, Gürcistan, Irak, İran, Katar, Lübnan, Mısır ve Yemen’deki yakınlarınızı sadece 250 TL karşılığında 30 dakika arayabilirsiniz. Ayrıca 1 aylık paketinizde GSM ve sabit hat ayrımı yoktur; tüm GSM ve sabit hat operatörlerine yapılan aramalarda geçerlidir.

Türk Telekom yurtdışını aramak kaç TL?

Uluslararası aramalar ve SMS için standart ücretlerBölgeSabit hat/mobil bağlantı (TL/dk.)​Avrupa11.00ABD KanadaDiğerleri12.00Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu ve Kuzey Amerika12.00Orta Doğu14.003 diğer hat

Turkcell Alo Dünya 1 Saat Hangi Ülkeleri Kapsıyor?

Paket kapsamında gezebileceğiniz ülkeler şunlardır: Almanya, Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Hollanda, İngiltere, İrlanda, İspanya, İsveç, İsviçre, İtalya, Norveç, Macaristan, Polonya, Portekiz, Romanya, Ukrayna ve Yunanistan.

Yurtdışı arama faturaya yansır mı?

Hayır, yurt dışından Türkiye’yi aradığınızda herhangi bir ücret ödemezsiniz.

Turkcell hattı yurt dışına açma ücretli mi?

Açmak için YURTDİSİ INTERNET’e girip 2200’e ücretsiz mesaj gönderebilirsiniz.

Alo hangi ülkelerde kullanılır?

Turkcell Alo Asya Özel 30 DK Paketi. ​Alo Asya Özel 30 Dakika Paketi ile Afganistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Gürcistan, Irak, İran, Katar, Lübnan, Mısır ve Yemen’deki yakınlarınızı 30 dakikası sadece 250 TL karşılığında arayabilirsiniz.

Turkcell Alo Asya 1 saat nereleri arar?

20 Kasım

Turkcell Yurtdışı Paketi Hangi Ülkeleri Kapsıyor?

Yurt dışında geçerli tarife avantajı ülkeleri: Geçerli ülkeler: ABD, Almanya, Avusturya, Belçika, Belarus, Birleşik Krallık (İngiltere, İskoçya, Galler, Kuzey İrlanda), Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Faroe Adaları, Fransa, Hollanda, İrlanda, İtalya, İspanya, Kanada, Kanal Adaları, Kuzey Kıbrıs, Polonya, …

Avantaj yurt dışı paketi hangi ülkelerde geçerli?

1 aylık paket süresi içerisinde aynı paketi istediğiniz kadar alabilirsiniz. Avantajlı Yurt Dışı Paket ile tüm Avrupa, Amerika, Rusya, Çin, Suudi Arabistan ve KKTC ile çok avantajlı fiyatlarla iletişim kurabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir